Menu
+31 (0)85 130 24 37 [email protected]

Het Ontdekkingspakket

Dit pakket is voor u als u wil investeren (zaaien) in de toekomst. Met dit pakket ontdekt u wat de mogelijkheden zijn van Google Ads. Wij gaan met u een proces door van drie maanden waarbij u de mogelijkheid heeft om de beide netwerken van Google Ads te ontdekken. Het zoeknetwerk en het display netwerk.

Wat u krijgt

Meer informatie over de definities kunt u hier vinden.

 • Een traject van drie maanden
 • 2 Geoptimaliseerde campagnes
 • 6 Advertentie groepen
 • 6 Optimalisatie momenten
 • 3 Reflectie momenten
 • Zoekwoorden onderzoek
 • Doelgroep analyse
 • Automatische rapportage
 • Instellen conversies

Duur

De looptijd van dit contract is drie maanden.

Prijs Uitbesteding

Voor de uitvoering van het startpakket ontvangt Bamboe Marketing een maandelijkse vergoeding van €250,-, een totaal van €750,-

Google Ads budget

Het Google Ads budget is situatie afhankelijk en wij zullen u een aantal vragen en een zoekwoorden analyse uitvoeren om het juiste budget voor u te bepalen.

Omdat wij een partner zijn van Google kunnen wij u €75 euro korting bieden op het Google Ads budget.

Wij regelen het opzetten van het Google Ads account samen met u zodat via automatische incasso de rekeningen voor Google Ads worden vergoed.

Proces

Het uitvoeren van het ontdekkingspakket kent vier fases. Meer informatie over de definities van het proces kunt u hier vinden.

Voorbereiden

Voor het uitvoeren van een ontdekkingspakket moeten er vooraf een aantal zaken geregeld zijn. Zo is er een Google Ads account nodig en moet het helder zijn wat het doel, het budget en de doelgroep(en) zijn voor de campagne. Ten slotte moet er worden gekeken naar welke zoekwoorden relevant en interessant zijn om op te adverteren.

Configureren

De benaming en de algemene instellingen van de campagne moeten worden geconfigureerd en het is noodzakelijk om na te denken over de structuur van de campagne. Elke campagne bestaat namelijk uit meerdere advertentiegroepen en advertenties. Daarnaast moet de automatische rapportage worden ingesteld.

Optimaliseren

De fase van het ontdekkingspakket waarin het budget, de biedingen, de keywords, de advertenties voor elk optimalisatie moment nagekeken en geoptimaliseerd worden. Dit op basis van de resultaten van de voorgaande periode. Het ontdekkingspakket kent zes optimalisatie momenten.

 1. De eerste is een week na de livegang van de campagne.
 2. De tweede is twee weken na de livegang van de campagne.
 3. De derde is een maand na livegang van de campagne.
 4. De vierde is anderhalve maand na livegang van de campagne
 5. De vijfde is twee maanden na de livegang van de campagne
 6. De zesde is drie maanden na de livegang van de campagne.

Reflecteren

De reflectie is de laatste fase van het ontdekkingspakket en bij het ontdekkingspakket zijn er in totaal drie reflectiemomenten. De derde reflectie is tevens de laatste stap in het proces voor een ontdekkingspakket.

Facturatie

De eerste factuur versturen wij direct na ondertekening van de offerte. De tweede en derde worden elke maand verstuurd 30 dagen na de eerste factuur.

Het betalingstermijn van de facturen is 14 dagen. Automatische herinneringen worden om de 14 dagen verstuurd wanneer de betaling niet is voldaan binnen het termijn van 14 dagen.

Aanvullende regelingen

In de op maat gemaakte offerte voor het ontdekkingspakket worden aanvullende regelingen toegelicht en overlegd omtrent facturering, voorttijdige beëindiging, geheimhouding enzovoort.

Ontdek het nu

Wilt u de mogelijkheden van Google Ads ontdekken? Bel dan naar +31 (0)85 130 24 37 of mail naar [email protected] om het proces in gang te zetten.