+31 (0)85 130 24 37 info@bamboemarketing.nl

USP’s Bamboe Marketing

Wat Bamboe Marketing uniek maakt is een combinatie van verschillende facetten.

Specialisatie in Ontzorging

Bij Bamboe Marketing focussen wij ons op analyseren en adviseren. Het overkoepelende. Om als het ware de brug te vormen tussen u en specialisten in de verscheidene facetten van online marketing zoals SEO, SEA, Website Ontwikkeling, Hosting, Social Media, e-mail marketing, influencer marketing, content marketing en nog veel meer.

Focus op duurzaamheid

Onze visie is een toekomst waar we ons geen zorgen hoeven te maken dat onze planeet mogelijk onbewoonbaar wordt.

Onze missie is om er alles aan te doen om deze visie werkelijkheid te maken.

Het resultaat van deze visie en missie is dat wij ons focussen op mensen en bedrijven die duurzaamheid en MVO hoog in het vaandel hebben.

Ons netwerk

U sluit zich dus aan bij een netwerk van partner specialisten en andere duurzame bedrijven. Wij zijn constant bezig om meerwaarde te bieden aan ons netwerk door partijen met elkaar te verbinden.

Greennova

Vanuit Bamboe Marketing hebben wij Greennova gelanceerd, een webshop voor duurzame producten en een blog over duurzame innovaties. Wij kunnen uw product op Greennova plaatsen of een artikel over uw bedrijf op onze website plaatsen.

MVO-Gids

Naast de webshop zijn wij vanuit Bamboe Marketing partner van de MVO Gids. De MVO-Gids is een app die sinds kort gelanceerd is door MVO Noord-Nederland.

Deze gids creƫert een overzicht van alle bedrijven, nieuwsartikelen en evenementen die in Noord Nederland en later over heel Nederland plaatsvinden.

Hoeveel kennis en ervaring heeft Bamboe Marketing?

Het antwoord op deze vraag bestaat uit twee delen. Namelijk de kennis en ervaring van Bamboe Marketing en de kennis en ervaring van de specialisten met wie wij samenwerken.

  1. Sinds 2012 zijn wij al bezig met online marketing, sindsdien hebben wij ervaring opgedaan in website ontwikkeling (in WordPress), adverteren op Google en social media, zoekmachine optimalisatie en Web Analytics. Met een brede kennis van online marketing en van ondernemen kunnen wij de brug vormen tussen opdrachtgevers en specialisten door onderzoek te doen en advies te geven.
  2. Team Digitaal, opgericht in 2013 en nu 6 jaar ervaring in online marketing. Met 9 medewerkers richten zij zich op lead generatie websites en specialiseren zich in adverteren op Google, LinkedIn, content marketing en marketing automation.
  3. Gijs Wierda, specialist in design en conversie optimalisatie. Hij weet hoe hij een website moet inrichten om deze zo effectief mogelijk te maken.
  4. Cacholong, opgericht in 2010 en specialist in hosting, WordPress snelheid optimalisatie en serverbeheer.
  5. AdCalls, opgericht in 2011. AdCalls is een systeem waarmee de telefonische respons van online en offline marketingactiviteiten kan worden gemeten.
  6. Veel en Ver, opgericht in 2013, is een multidisciplinair marketing adviesbureau gevestigd in Leeuwarden en wordt gerund door Lisa en Sharah. Ze specialiseren zich in content marketing.

Voor het complete overzicht van alle specialisten die tot dit netwerk horen, bekijk https://bamboemarketing.nl/specialisten/