Menu
+31 (0)85 130 24 37 [email protected]

Het startpakket

Het startpakket is ontwikkeld voor de ondernemers die willen proeven van de mogelijkheden van Google Ads. Er wordt als het ware op zoek gegaan naar vruchtbare bodem.

Wat u krijgt

Meer informatie over de definities kunt u hier vinden.

  • Een traject van één maand
  • 1 Geoptimaliseerde campagne
  • 3 Advertentie groepen
  • 3 Optimalisatie momenten
  • 1 reflectie moment
  • Basis zoekwoorden onderzoek
  • Basis doelgroep analyse

Prijs Uitbesteding

Voor de uitvoering van het startpakket ontvangt Bamboe Marketing een eenmalige vergoeding van €275,-.

Google Ads budget

Het Google Ads budget is situatie afhankelijk en wij zullen u een aantal vragen en een zoekwoorden analyse uitvoeren om het juiste budget voor u te bepalen.

Omdat wij een partner zijn van Google kunnen wij u €75 euro korting bieden op het budget.

Duur

De looptijd van dit contract is één maand.

Proces

Het uitvoeren van het startpakket kent vier fases. Meer informatie over de definities van het proces kunt u hier vinden.

Voorbereiden

Voor het uitvoeren van een startpakket moeten er vooraf een aantal zaken geregeld zijn. Zo is er een Google Ads account nodig en moet het helder zijn wat het doel, het budget en de doelgroep(en) zijn voor de campagne. Ten slotte moet er worden gekeken naar welke zoekwoorden relevant en interessant zijn om op te adverteren.

Configureren

De benaming en de algemene instellingen van de campagne moeten worden geconfigureerd en het is noodzakelijk om na te denken over de structuur van de campagne. Elke campagne bestaat namelijk uit meerdere advertentiegroepen en advertenties. Daarnaast moet de automatische rapportage worden ingesteld.

Optimaliseren

De fase van het startpakket waarin het budget, de biedingen, de keywords, de advertenties voor elk optimalisatie moment nagekeken en geoptimaliseerd worden. Dit op basis van de resultaten van de voorgaande periode. Het startpakket kent drie optimalisatie momenten.

  1. De eerste is een week na de livegang van de campagne.
  2. De tweede is twee weken na de livegang van de campagne.
  3. De derde is een maand na livegang van de campagne.

Reflecteren

De reflectie is de laatste fase van het startpakket en vindt plaats nadat de campagne is afgelopen.

Facturatie

Na ondertekening van de overeenkomst sturen wij een factuur voor het totaalbedrag inclusief het Google Ads budget voor die maand.

Wij kunnen niet eerder beginnen met de uitvoering van het startpakket voordat de betaling is overgemaakt omdat bij deze betaling het budget voor Google Ads zit inbegrepen.

Aanvullende regelingen

In de op maat gemaakte offerte voor het startpakket worden aanvullende regelingen toegelicht en overlegd omtrent facturering, voorttijdige beëindiging, geheimhouding enzovoort.

Starten

Wilt u beginnen met Google Ads? Bel naar +31 (0)85 130 24 37 of mail naar [email protected] om het proces in gang te zetten.