Menu
+31 (0)85 130 24 37 [email protected]
Marketingimplementatie

Online marketing implementatie

Online marketing implementatie is onze verzamelnaam voor alle taken die gedaan moet worden om een online marketing plan uit te voeren. De volgende hoofdstukken van de online marketing gids zullen de diepte ingaan over de verschillende aspecten van online marketing.

Om er een paar te noemen:

  • Link building waarbij het doel is om de organische vindbaarheid van de website te verhogen. Dit betekent dat u hoger komt in de ranglijst van Google op bepaalde sleutelwoorden.
  • Website ontwikkeling oftewel het maken van een nieuwe website
  • Website optimalisatie waarbij u kunt denken aan snelheid, hoeveelheid en diversiteit van de inhoud en technische zaken die allemaal ten doel hebben om de bezoekers een betere ervaring te geven.
  • Website onderhoud & hosting waarbij veiligheid en continuïteit van de website centraal staat. Regelmatig updaten en backuppen van de gegevens van de website beperkt de risico’s van hacken of mensenlijke fouten enorm.
  • Het creëren van posts en advertenties op social media platformen zoals Facebook, Twitter, Google+, LinkedIN
  • Adverteren op een zoeknetwerk zoals Google of Bing waarbij u met teksten of producten concurreert met andere aanbieders om bovenaan in zoekmachines te staan, zelfs nog voor de organische zoekresultaten.
  • Adverteren op een displaynetwerk waarbij er teksten, afbeeldingen of video’s op andere websites kunt plaatsen die relevant zijn aan uw product of dienst.
  • E-mail campagnes waarbij e-mail wordt ingezet om naamsbekendheid te creëren of nieuwe klanten te werven of om bestaande klanten beter te dienen. Per doelgroep en doel kan ervoor gekozen worden om een script, een persoonlijk script of een persoonlijke email te gebruiken.
  • De categorie affiliate marketing waarbij andere websites uw producten / diensten verkopen en betaald krijgen met een commissie voor elke verkoop.

De online marketing gids is nog steeds een work-in-progress en in de toekomst komen er nog meer artikelen over deze onderwerpen.

Uw online marketing implementatie

Benieuwd wat de verschillende categorieën van online marketing voor u kunnen betekenen? Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of mailen.

 

Post Series: De Online Marketing Gids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *