Menu
+31 (0)85 130 24 37 info@bamboemarketing.nl

Een niche is een kleine portie van een bepaalde markt. Een voorbeeld is zonnepanelen waarbij de overkoepelende markt zonne-energie producten is.

Bent u een retailer van duurzame producten?

Wij kunnen u naast het helpen van het verbeteren van online marketing op uw website ook helpen door een niche website op te zetten en hiervoor de online marketing oppakken.

Er zijn twee opties:

  1. Een niche website opzetten waarvoor wij de communicatie en de marketing oppakken. Hierbij vragen wij een percentage van de omzet.
  2. Een niche website opzetten waarvoor wij de marketing oppakken en u de communicatie. Hierbij rekenen wij een vaste prijs (per/maand).

Bent u een leverancier van duurzame producten?

Wij kunnen u helpen door een niche website op te richten en zelf de marketing en communicatie inclusief de kosten op te pakken. Elke keer als er een aankoop is zullen wij die bij u inkopen. U hoeft ons alleen maar uw producten op te sturen en de levering ervan te regelen.

Deze opties zijn mogelijk als een maatwerk oplossing. De hoogte van onze percentage of prijs is afhankelijk van hoeveel u gaat investeren in het marketingbudget voor de niche website. Dit komt dus in overleg tot stand.