Menu
+31 (0)85 130 24 37 info@bamboemarketing.nl

Maatwerk

Online marketing is vakgebied met vele facetten. Wanneer u bijvoorbeeld een andere samenstelling voor Google AdWords wilt hebben of u wilt een heel ander online marketing product is een overleg noodzakelijk waarbij wij u belangrijke vragen stellen om erachter te komen welke producten het beste bij u passen.

Al onze producten en de bijbehorende processen kunt u vinden in de volgende links:

Proces voor maatwerk

 1. De eerste stap is om een gesprek aan te gaan waarbij wij u een aantal vragen stellen.
 2. Naast het overleg voeren wij een quick-scan uit van uw online marketing situatie.
 3. Op basis van uw antwoorden en de quick-scan maken wij een voorstel.
 4. Dit voorstel overleggen wij in een tweede gesprek.
 5. Vervolgens passen we het voorstel aan op basis van feedback.
 6. We nemen de wijzigingen door en gaan een contract aan.
 7. Na het aangaan van een contract wordt er een nulmeting en een plan gemaakt samen met u voor de realisatie van de werkzaamheden.
 8. Op afgesproken communicatie momenten vragen wij feedback en delen wij u de resultaten van gemaakte inspanningen.

Looptijd

De looptijd is variabel en komt in overleg tot stand. Welke looptijd handig is, is namelijk afhankelijk van de producten die worden afgenomen. Een website ontwikkelen bijvoorbeeld heeft een duidelijk eindpunt. Dit is in tegenstelling tot zoekmachine optimalisatie werkzaamheden waarbij er constant geoptimaliseerd kan worden. Bij maandelijkse werkzaamheden is de looptijd minimaal een jaar.

Prijs structuren

Voor maatwerk hanteren wij de volgende structuren:

 1. Per uur factureren
 2. Vast bedrag (per termijn)
 3. No-cure-no-pay

Wij staan ook open voor andere structuren mocht u die wensen, het is tenslotte maatwerk.

Per uur factureren

Een structuur waarbij wij onze uren bijhouden in een Google Sheet die wij met u delen. De uren die worden gemaakt worden gefactureerd tegen een afgesproken uurtarief. Dit uurtarief is afhankelijk van het aantal uren wat u per maand van ons afneemt.

Vast bedrag (per termijn)

Een structuur waarbij er een vast bedrag (per termijn) wordt opgesteld voor de werkzaamheden die in het online marketing plan staan.

No-cure-no-pay

Oftewel een percentage van de winst uit online marketing of een online marketing kanaal.

Stel wij beheren Google AdWords voor u en halen daar per maand €5000 euro omzet voor u uit. De AdWords kosten zijn €1000 euro. De winst uit Google AdWords is dan €4000,-. Onze prijs is dan een percentage van de €4000, bijvoorbeeld 10% voor het gemak, dan factureren wij €400 euro per maand.

Een ander voorbeeld is het beheren van de gehele online marketing voor uw bedrijf. Een mogelijkheid is om hier een percentage van de winst uit online marketing of de gehele winst af te spreken.

Belangrijk is om te weten dat deze mogelijkheid niet in elk geval even interessant is. Bij veel bedrijven is het onduidelijk wat precies de omzet uit een online marketing kanaal / online marketing is. Wanneer we met u om tafel gaan kunnen we overleggen of deze optie interessant is voor u en uw bedrijf.

Prijs

De prijs voor maatwerk is natuurlijk variabel en zal per project moeten worden berekent.

Facturatie

Wij hanteren vier mogelijkheden van facturatie bij maatwerk:

 1. Wij sturen een factuur per maand met een betalingstermijn van 14 dagen.
 2. Wij sturen een factuur per kwartaal met een betalingstermijn van 14 dagen.
 3. Wij sturen een factuur voor het totale bedrag met een betalingstermijn van 14 dagen.
 4. U betaalt via een automatische incasso.

Uw keuze wordt vastgelegd in een bijbehorende offerte.

Beëindigen & Afbetaling

We hanteren bij Bamboe Marketing het beleid dat mocht er wens zijn om het contract te beëindigen is dit ten alle tijden mogelijk, echter horen wij graag in een gesprek wat de reden is. Hieronder leest u hoe dat geregeld wordt per prijsstructuur.

Per uur factureren

Bij deze structuur worden alle werkzaamheden gemaakt door Bamboe Marketing direct vergoed. Als u wilt stoppen sturen wij de laatste factuur voor de gedane werkzaamheden en is het contract beëindigd.

Vaste prijs (per termijn)

De prijs basseren wij op een urenschatting en u kunt kiezen of u in termijnen betaalt. Als u het contract wil beëindigen brengen wij alleen de kosten voor de gemaakte uren in rekening. Als u vooraf betaalt krijgt u dan ook uw betaling – de kosten voor de gemaakte uren terug.

No-cure-no-pay

Bij de no-cure-no-pay methode mag u kiezen uit twee structuren, de keuze wordt vastgelegd in een bijbehorende offerte:

 1. Wij factureren onze gemaakte uren bij voortijdige beëindiging.
 2. Wij factureren een afbetaalsom van het contract ten hoogte van de laatste maandbetaling of de verwachte maandbetaling vermenigvuldigd met het resterende aantal maanden en daar 50% van. Voorbeeld: De laatste betaling is €100 euro en er zijn nog 3 maanden over. Om het contract af te kopen is 100 * 3 * 0.50 = €150 euro nodig.

Verder lezen

Hier nogmaals de links om meer te leren over de mogelijkheden van het groeipakket: