+31 (0)85 130 24 37 info@bamboemarketing.nl

Bent u een ondernemer die gaat voor duurzaamheid? Wij helpen u graag verder! Naast onze internet marketing diensten maken wij deel uit van de MVO Alliantie Noord Nederland. De MVO Alliantie heeft twee tools ter beschikking gesteld voor ondernemers zoals u. De MVO Gids en de Futureproof Community Noord Nederland.

MVO Gids

De MVO Gids is een applicatie waar bedrijven zich kunnen profileren als maatschappelijk verantwoord door aan te geven wat ze doen en gaan doen op het gebied van MVO (People, Profit en Planet).

Na het invullen van een vragenlijst wordt er controle gedaan naar de mate van MVO en in het geval van goedkeuring, ontvangt het bedrijf een MVO Certificaat.

Dit certificaat wordt uitgereikt door de MVO Alliantie Noord Nederland, een non-profit samenwerkingsverband van Noordelijke bedrijven en organisaties. Als laatst zijn ook de evenementen-agenda en nieuwsartikelen te vinden op deze app.

Futureproof Community Noord Nederland

Futureproof Community Noord Nederland is een landelijk matchmaking platform waarin Noord Nederland nu zijn eigen omgeving heeft gekregen.

Bedrijven in Noord Nederland kunnen hier hun uitdagingen en oplossingen beschrijven om zo matches te vinden met andere duurzame bedrijven.

Ook kunnen deelnemers zo elkaars best practices zien en reageren op elkaars vragen en oplossingen. Deze community is gekoppeld aan de MVO gids, het digitale MVO platform voor Noord Nederland.

Onze dienstverlening

Hoewel het gebruik van deze platformen helemaal gratis is, hebben wij gemerkt dat er vanwege tijdgebrek toch een drempel is om ze te gebruiken. 

Daarom helpen wij bedrijven met:

  • Een profiel registreren op de MVO Gids en daarmee het MVO certificaat te bemachtigen.

  • Content ontwikkelen voor de uitdagingen en/of oplossingen van uw bedrijf die vervolgens op de Futureproof Community en op de website en kanalen van uw bedrijf gezet kan worden.
  • Proactief matches zoeken voor de uitdagingen en oplossingen van uw bedrijf.

Voor meer informatie kunt u bellen naar +31 (0)85 130 24 37 of gebruik ons contactformulier en dan nemen wij contact met u op.