Menu
+31 (0)85 130 24 37 info@bamboemarketing.nl
Online Marketing Proces
Post Series: Online marketing basisgids

Online marketing is een cyclus die bestaat uit de fases analyseren, plannen en doen.

Waar het proces begint is variabel en hangt af van de situatie en doelstellingen. Bij Bamboe Marketing beginnen wij met een nulmeting, oftewel de eerste online marketing analyse. Hoe dat gedaan wordt is afhankelijk van uw doelstellingen, product en markt.

Indien het uw doel is om meer klanten te krijgen dan worden de belangrijkste key performance indicatoren (KPI’s) beredeneerd en wordt er gemeten wat de waarde van die KPI’s zijn om een zo duidelijk beeld te krijgen van de huidige situatie.

Vervolgens kunnen de doelstellingen specifieker worden gemaakt en een online marketing advies plan kan op basis van die informatie worden geschreven.

Daarna volgt de uitvoering van het plan oftewel alle taken die uitgevoerd moeten worden om ervoor te zorgen dat de doelstellingen worden behaald. Deze taken verschillen per doelstelling maar kan bestaan uit bijvoorbeeld: link building, social media marketing, zoekmachine advertising, content marketing, website optimalisatie, website ontwikkeling en meer.

 Uw Online Marketing Proces

Ook beginnen met uw online marketing proces of bent u al begonnen, maar weet u niet wat de kwaliteit van het huidige proces is?

U kunt hieronder uw website-url opgeven zodat wij de huidige situatie voor u kunnen analyseren.

Vervolgens nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de volgende links:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *